Referencer

Patanjali Yoga Switzerland

Uddannelsen som Patanjali Yogalærer er opbygget af Ali Dashti og Kate Beck. De er bosat i Bern i Schweiz og har der grundlagt yogacentret Patanjali Yoga Switzerland.

Patanjali Yoga tilhører en yogatradition, som arbejder med detaljerne i stillingerne. Det vil sige at tilgangen til en øvelse er dynamisk, selvom det umiddelbart kan se ud som om stillingen er statisk. Vejrtrækning og justeringer har fokus og det er det, der gør stillingen “levende”. Derudover er der stor vægt på rækkefølgen i programmet og individuelle tilpasninger af stillingerne for at undgå skader og forværring af skavanker.

Læs mere om stifterne af Patanjali Yoga og den tradition, de tilhører på deres egen hjemmeside.

Ananda Yogaskolen i Silkeborg

I Danmark udbydes uddannelsen som Patanjali Yogalærer på Ananda Yogaskolen i Silkeborg ved Hanne Juelsgaard Sørensen.

Der er masser af yoga på Ananda Yogaskolen i Silkeborg. Hver uge underviser en stor stab af dygtige yogalærere på en lang række af forskellige yogahold.

I løbet af året er der jævnligt yogaforkælelser fredag eller søndag. Yogaforkælelser er tre timers yoga for alle undervist af danske Patanjali yogalærere.

Skolen afholder også weekend workshops med internationale senior-yogalærere. Blandt andet selvfølgelig grundlæggerne af Patanjali Yoga Switzerland.