Hvem står bag

Hvem står bag

Strib Yoga drives af mig. Jeg hedder Pernille og er internationalt certificeret Patanjali Yogalærer Level 2.

Derudover blev jeg i januar 2022 bachelor i Klinisk Biomekanik ved Syddansk Universitet.

I mere end to årtier har yoga været min følgesvend. Fra første færd var jeg solgt og i en periode fyldte yoga rigtig meget for mig. Derefter fulgte en årrække, hvor yoga var noget jeg gik til og fra. Jeg dyrkede også andre former for motion, men yoga viste sig at være for mig den mest langtidsholdbare metode til at pleje krop og sind. Jeg brugte yoga til at samle min krop igen efter fem børnefødsler og valgte så at tage uddannelsen som Patanjali Yogalærer. Jeg har undervist siden februar 2014 og er utrolig glad, når det lykkes for mig at give den gode yogaoplevelse videre til mine deltagere.

Hvad er yoga for mig?

Jeg opfatter yoga som en gave, der giver mulighed for at udforske og udfordre sig selv. Yoga er let at gå til og efter hver eneste asana oplever den opmærksomme udøver en belønning i form af fornyet løft, energi og cirkulation i systemet.

Opfattelsen af, hvad den fysiske træning skal resultere i, er anderledes indenfor yoga end de fleste andre motionsformer. Formålet med den stærke og smidige krop er i realiteten at bane vej for en mental og følelsesmæssig stabilitet. Denne mere helhedsorienterende betragtning af et menneske, giver rigtig god mening for mig.

Som noget helt særligt kan stort set alle mennesker lave yoga, hvis blot man forstår at tilpasse træningen. Jeg er med tiden blevet mere opmærksom på, hvor eneståenede det er, at yoga kan favne så bredt og er derfor også blevet glad for at undervise blide og hensyntagende yogaklasser. 

Uddannet af Hanne Juelsgaard Sørensen, Ananda Yogaskolen i Silkeborg.