Hvem står bag

Strib Yoga drives af Pernille Platz Skrubbeltrang.

Undervisere tilknyttet Strib Yoga:

  • Birgithe Vibe
  • Bitten Andersen (har ikke hold lige nu)
  • Pernille Platz Skrubbeltrang (har ikke hold lige nu)

Om Birgithe

Læs om Birgithe på hendes egen hjemmeside

Om Bitten

Oktober 2023 skal jeg til eksamen i forbindelse med min uddannelse til Yin yogalærer. Jeg søger derfor prøvekaniner, der vil bruge en række aftener om mandagen eller formiddage om fredagen sammen med mig og en masse forskellige yin yoga øvelser. 

Jeg er bosat i Strib med min mand og vores to drenge. Jeg faldt for yoga i 2011. Jeg startede ud med Hatha yoga, fortsatte med Iyengar/Patanjali Yoga og har nu forelsket mig i Yin yogaens  langsommelighed, som passer rigtig godt til der, hvor jeg er i livet nu.
Jeg glæder mig rigtig meget til at se dig til Yin Yoga – og håber på at give dig en dejlig, rolig oplevelse!

Har du spørgsmål til Bitten er du velkommen til at tage kontakt via mail (yinyogastrib@gmail.com) eller på telefon (2813 7017).

Under uddannelse hos Karina Bargholz, YamYam Yogastudie ved Køge

Om Pernille

Januar 2017 blev jeg internationalt certificeret Patanjali Yogalærer Level 2, men jeg har undervist i yoga siden februar 2014. 

Januar 2022 blev jeg bachelor i Klinisk Biomekanik ved Syddansk Universitet.

I mere end tre årtier har yoga været min følgesvend. Jeg dyrker også andre former for motion, men yoga giver mig en særlig indgang til at pleje krop og sind. Jeg har brugt yoga til at samle min krop igen efter fem børnefødsler og som værktøj til at stabilisere mig selv mentalt og følelsesmæssigt.

Det gør mig glad, når det lykkes for mig at give den gode yogaoplevelse videre til mine deltagere.

Som noget særligt kan stort set alle mennesker lave yoga, hvis blot man forstår at tilpasse træningen. Jeg er i stigende grad blevet opmærksom på, hvor eneståenede det er, at yoga favner så bredt og er derfor også blevet glad for at undervise blide og hensyntagende yogaklasser. 

Uddannet af Hanne Juelsgaard Sørensen, Ananda Yogaskolen i Silkeborg.